Rendelje meg most és spóroljon akár 25%-ot!

Szeretettel a FATMOOSE-tól

Világszám! A FATMOOSE Wacky World játszótér bekerült egy Disney-filmbe. Fedezd fel te is a fantasztikus Disney Junior Tourt!

A FATMOOSE menő fatermékeket gyárt kültéri felhasználásra – nálunk a kerti játszóterektől kezdve a hintákon át a homokozókig mindent megtalálsz. A FATMOOSE mindent szeretettel csinál: az ügyfelek, a különleges dizájn, a kiváló minőség és a természetes fa iránti törődés hajtja.

Törődünk a vásárlókkal

Nálunk a vevő a király Abszolút elsőbbséget élvez, ezért minden nap feltesszük magunknak a kérdést: mit kívánnak tőlünk a vásárlóink? Elvárásaik teljesítése és túlszárnyalása érdekében minőséget, biztonságot, gyors szállítást és kedvező árakat garantálunk.

Törődünk a dizájnnal

Szeretjük az élénk színeket és a kreatív megoldásokat. Ezért minden nap új dizájnelemek fejlesztésén és megvalósításán dolgozunk, hogy elnyerjük a tetszésedet. Követjük a legújabb trendeket és szeretnivaló termékeket kínálunk számodra.

Törődünk a minőséggel

A FATMOOSE kizárólag természetes fát és minőségi tartozékokat használ. Minden beszerzett anyagot gondosan ellenőrzünk, hogy megfeleljenek a FATMOOSE minőségi követelményeinek.

Törődünk a fával

Ügyelünk a fa természetes és fenntartható termesztésére. A fának törődésre van szüksége, hogy védve legyen a gombáktól, a rothadástól, az időjárástól és a penésztől. A FATMOOSE ezért kiváló minőségű, vízlepergető impregnálással védi a fa természetességét és ilyen faanyagot használ a közterületi (óvodai, iskolai) játszóterekhez is. Ez természetes módon megnöveli a kerti játszótér élettartamát és biztonságát. Nagyon MENŐ.