Az ünnepek miatt a termékoldalakon feltüntetett szállítási idők változhatnak.

Kerti játszótérPerfect fit for your garden

Gyerekjátszótér fából

Ügyelünk a fa természetes és fenntartható termesztésére. A fának törődésre van szüksége, hogy védve legyen a gombáktól, a rothadástól, az időjárástól és a penésztől. A FATMOOSE ezért kiváló minőségű, vízlepergető impregnálással védi a fa természetességét és ilyen faanyagot használ a közterületi (óvodai, iskolai) játszóterekhez is. Ez természetes módon megnöveli a kerti játszótér élettartamát és biztonságát.

Kerti játszótér

Oldal
  1. CleverClimber Club XXL mászóka
    • Méretek: 250 x 105 cm (H x Sz)
    • Mászóka mászáshoz, hancúrozáshoz, tornázáshoz
    249.990,00 Ft 201.990,00 Ft
Oldal

FATMOOSE kerti játszóterek - Minden kertbe találsz nálunk megfelelőt

Szeretnél a gyermekeid számára olyan környezetet teremteni, ahol biztonságban játszhatnak a barátokkal, sokat mozoghatnak a friss levegőn és remekül érzik magukat? Akkor egy FATMOOSE kerti játszótér tökéletes választás a kertbe az egész család számára. Mindegy, hogy klasszikus kerti játszótér hintával vagy egy aranyos kerti játszótér házikóval. A sportos kihívásokat tartogató játszótéri játékaink jellegzetes dizájnnal lopják be magukat a gyerekek szívébe - egy fából készült FATMOOSE kerti játszótér minden kertbe illik és minden kertnek tökéletes kiegészítője.

Örvendeztesd meg gyermekeidet, és válassz a kerti játszótér kínálatunk változatos modelljei közül. A lombházzal készült kerti játszótérről a kis felfedezők szemmel tarthatják az egész kertet, megoszthatják egymással a titkaikat, és saját kuckót rendezhetnek be maguknak. Amikor szabadon engedik a fantáziájukat a kerti játszótéren, az új játszótéri játékok a képzeletükben igazi várrá változnak. Mit szólnál például egy csúszdával, hintával és homokozóval rendelkező kerti játszótérhez? Ez a komplett összeállítás remek helyszínt biztosít ahhoz, hogy a gyerekek kihancúrozzák magukat a barátaikkal, miközben számos módot találhatnak arra, hogy a különféle elemeket játékosan beillesszék a fantáziavilágukba. Webáruházunkban minden kertmérethez találsz megfelelő összeállítást! Ha kerti játszóteret szeretnél vásárolni, akkor a FATMOOSE-nál biztosan megtalálod az ideális modellt, amely ugyanolyan egyedi, mint te, a családod és az életstílusotok.

Egy kerti játszótértől felragyog a gyerekek szeme

Egy fa FATMOOSE gyerek játszótér nemcsak a legmagasabb minőséget képviseli, de természetes és magas színvonalú dizájn jellemzi, így biztosan illik majd minden kertbe. Mivel a játszótéri játékainkat az első ötlettől kezdve az utolsó csavarig saját magunk fejlesztjük és gyártjuk, a teljes folyamatot figyelemmel kísérjük. Az általad választott kerti játszótér a kiszállítás előtt gondos minőségellenőrzésen esik át. A FATMOOSE csak természetes fa kerti játszóteret és kiváló minőségű kiegészítőket kínál. Minden beszerzett anyagot gondosan ellenőrzünk, hogy megfeleljenek a FATMOOSE minőségi követelményeinek. De nemcsak a fejlesztés és szállítás közötti összes lépést végezzük, ellenőrizük és hagyjuk jóvá egyenként. Termékeink létrehozása során a hatályos európai szabványokat is figyelembe vesszük, hogy a legmagasabb szintű biztonságot, stabilitást és tartósságot garantálhassuk magunknak és neked. Így a gyerekeknek készült kerti játszótér a legvirgoncabb hinta- és csúszdaversenyek próbáját is kiállja.

A biztonság mellett természetesen a jellegzetes dizájnra is nagy gondot fordítunk, amely ugyanolyan egyedi és változatos, mint a gyerekek preferenciái. Ezért folyamatosan új ötleteket találunk ki és fejlesztünk termékké, hogy azok tökéletesen megfeleljenek a családod igényeinek. A FATMOOSE ezáltal kicsik és nagyok számára is garantálja a biztonságot és az önfeledt szórakozást. Nálunk mindenki talál magának valami izgalmasat! Egy kis kerti játszótér ugyanúgy a kert kedvenc helyévé válhat, mint egy kerti játszótér homokozóval.

Saját építésű gyerek játszótér

A FATMOOSE-nál találsz kerti játszótereket kis kertekbe, de nagyobb modelleket is választhatsz, például 150 cm-es emelvénymagasságú kerti játszótereket. Miután megtaláltad a megfelelő mászóvárat, megkezdődhet az építkezés. Először is tervezd meg, hogyan fogod elhelyezni a kerti játszóteret a kertben úgy, hogy gyermekeid számára a lehető legszórakoztatóbb játékteret hozd létre. A kerti játszótérhez mellékelt, könnyen érthető összeszerelési útmutatóval és egy vagy két tettrekész segítővel a homokozóval kiegészített kerti játszótér gyorsan felépül, és strapabíró birodalmat kínál a szórakozáshoz. Gyermekeid legnagyobb biztonsága érdekében a fa kerti játszóteret stabilan betonba kell ágyazni. Ezután pedig a srácok elkezdhetnek homokvárakat építeni, és kipróbálhatják az ügyességüket mászás, csúszdázás és tornázás közben. A kert legtökéletesebb kiegészítői az aktív és boldog gyerekek!

Tippünk: Ha alkalmi vétel után kutatsz, nézd meg az akciós oldalunkat. A kerti játszótér kiárusításon többféle kerti játszóteret is találsz kedvező áron.