Rendelje meg most és spóroljon akár 25%-ot!

JátszóházThe perfect hideaway

Fa játszóház a kertben

Egy fa játszóház a kertben ideális menedék a gyerekek számára. A saját kis birodalmukban elbújhatnak, játszhatnak és megoszthatják egymással a titkaikat. A fából készült játszóház természetesen illeszkedik a kertbe, és rendkívüli tartósságának köszönhetően ideális a kültéri használatra.

Játszóház

FATMOOSE gyerekjátszóház a kertben

Egy játszóház a kertben központi helyet kínál a kreatív játékokhoz a barátokkal vagy testvérekkel. Itt a kicsik megteremthetik a saját birodalmukat és a friss levegőn játszhatnak. A játszóház saját kezű felépítése a kertben nagyszerű közös családi projekt. A műanyag kerti játszóházzal ellentétben a fa játszóház sokkal időjárásállóbb, és természetes módon illeszkedik a kertbe. A kiváló minőségű, impregnált gyermek játszóháznak különösen hosszú az élettartama. Ezért egy fa játszóház ideális játékbirodalom a kertedben. A FATMOOSE-nál különböző modellek várnak, így biztosan megtalálod a család igényeinek megfelelőt. Webáruházunkban kerti játszóteret játszóházzal és gyermek játszóház csúszdával ugyanúgy találsz, mint játszóházat homokozóval.

Kerti játszóház gyerekeknek saját kezűleg

A FATMOOSE-zal könnyű saját kerti játszóházat építeni a gyerekeknek. A csomag részletes összeszerelési útmutatót tartalmaz, és a nagy nyomáson impregnált tömör fának köszönhetően a kertben felállított játszóház nem igényel további festést. Az összeszerelés előtt tervezd meg, hogy olyan helyre kerüljön a kerti játszóház, ahol a gyökerek vagy az egyenetlen felületek nem akadályozzák a felállítást.

A FATMOOSE webáruházában minden olyan kiegészítőt is megtalálsz, amelyekkel a fa játszóház valóra váltja a gyermekeid kivánságait: a hintás kerti játszóházhoz passzoló változatos hintaülőkéktől kezdve a titkos üzenetek felírására szolgáló táblán át a sportos kosárlabdapalánkig. De a gyerekek biztonságáról is gondoskodunk! Ha a csúszdával és hintával rendelkező játszóházat különösen puha területtel szeretnéd kialakítani, fektess a játszótéri játékok köré biztonsági gumilapokat. Ha a kerti játszóházat meg akarod védeni az állatoktól és a gyökerektől, rendelj a homokozóval együtt gyomgátló szőnyeget is.

Saját birodalom: játszóház csúszdával és hintával

A kertben álló fa gyerekjátszóház tökéletes játékbirodalom és menedék a kicsik számára - itt nyugodtan építhetnek várat a fakockákból, játszhatnak a barátaikkal és főzőcskézhetnek a játékkonyhában. Ha a gyerekeid a sportosabb tevékenységeket kedvelik, választhatsz számukra gyerekjátszóházat csúszdával vagy kerti játszóházat hintával. Itt a kihancúrozhatják magukat a barátaikkal, miközben számos módot találhatnak arra, hogy a különféle kiegészítőket játékosan integrálják a fantáziavilágukba. Az igazán bátrak felmászhatnak a magasított játszóházra és odafentről szemmel tarthatják a kertet.

A FATMOOSE-nál nemcsak a szórakozás és a biztonság fontos, hanem a jellegzetes dizájn is - ez éppoly változatos és egyedi, mint a gyermekeid érdeklődési köre. Ezért folyamatosan új ötleteket találunk ki és fejlesztünk termékké, hogy azok tökéletesen megfeleljenek a családod igényeinek. Nézz körül a webáruházunkban, és válaszd ki a számodra ideális modellt. A FATMOOSE -nál minden kertmérethez találsz valamit, amely ugyanolyan egyedi, mint te, a családod és az életmódod.