Rendelje meg most és spóroljon akár 25%-ot!

Kerti játszótér kiegészítőkUnique like your kids

Részletgazdag kialakítás

A FATMOOSE kiegészítők széles választékát kínálja. Kerti játszóteredet vagy hintádat a saját igényeid szerint állíthatod össze a színes fogantyúk, a vicces mászókövek és az izgalmas mászókötelek széles választékának köszönhetően. Egy menő távcsővel, teleszkóppal vagy kormánykerékkel izgalmas kalandokat élhetsz át. Még csúszda is van a kedvenc színedben.

Kerti játszótér kiegészítők

Oldal
 1. SolidRoot Horgonyzóvas
  • Játszótoronyhoz és hintához (nagyon stabil)
  • Különböző készletekben kapható
  8.990,00 Ft 7.190,00 Ft
 2. SimpleRoot Földhorgony
  • Játszótoronyhoz és hintához (nagyon stabil)
  • Különböző készletekben kapható
  5.190,00 Ft 4.390,00 Ft
 3. MediGlider L csúszda
  • 90 cm-es emelvénymagassághoz különböző színekben
  • Különböző színekben kapható
  22.990,00 Ft 19.490,00 Ft
 4. MaxiGlider XL csúszda
  • 120 cm-es emelvénymagassághoz különböző színekben
  • Különböző színekben kapható
  74.990,00 Ft 63.190,00 Ft
 5. MegaGlider XXL csúszda
  • 150 cm-es emelvénymagassághoz különböző színekben
  • Különböző színekben kapható
  95.990,00 Ft 80.990,00 Ft
Oldal

Kiegészítők a FATMOOSE-tól

Itt, a FATMOOSE kiegészítői között fatasztikus tartozékokat találsz, amelyekkel egyedi módon alakíthatod ki a kerti játszóteredet. Nálunk te vagy a király - számos élénk szín, menő forma és különböző funkciók közül választhatsz. A webáruházunkban a legjobb minőség vár, legyen szó nagy nyomáson impregnált fáról, rozsdamentes acél bevonatról vagy a műanyag kormánykerekünkről és távcsövünkről - a FATMOOSE-nál dacolunk a széllel és az időjárással, így egész évben garantáljuk a remek szórakozást.

A minőség és stílusos formatervezés nálunk kéz a kézben jár. Ötletes színkombinációk, kiváló minőségű fa és klassz funkciók biztosítják, hogy a kertedben felállított egyedi kerti játszótér szuper hely legyen. Itt minden pénztárcához és kertmérethez találsz valamit, ezért a FATMOOSE-hoz mindig érdemes benézni.

Tartozékok és biztonság

A FATMOOSE-nál olyan tartozékokat vásárolhatsz, amelyek integrált védelmet nyújtanak a kerti játszótered számára. Ilyen például a különböző méreben kapható, felhajtható fedéllel készült SandSeat homokozónk, amely a SmartFoil homokvédő fóliánkhoz hasonlóan gondoskodik arról, hogy a homok mindig tiszta maradjon. A SoftSafe L gumiburkolatokat leterítheted a hintád vagy a mászóvár alá, és nálunk különféle horgonyzóvasakat és földhorgonyokat is találsz.

Izgalmas mászóutakon mászhatsz, ha beszerzed az 5 darabos mászókövünket, amelyek menő színekben és kézméret alapján kaphatók. Aki pedig szeret labdázni, annak tökéletes választás a HangRing kosárgyűrű. Ha játék közben is szeretnéd szemmel tartani a környezetedet, a FATMOOSE-nál beszerezheted a DuoSpy XL távcsövet, a SecretSpy periszkópot vagy akár a SpecialsSpy teleszkópot. Ezek a menő színekben kapható kormánykerékkel kombinálva segítenek a járműveid manőverezésében.

Természetesen minden kiegészítő könnyen felszerelhető a FATMOOSE mászókádra. De a FATMOOSE kínálata azok számára sem okoz csalódást, akik izgalmas hintákat, menő csúszdákat és hasonló játékokat keresnek.

Itt minden a "Vissza az alaokhoz" mottó szerint készül, azaz laza és vagány dizájn gyorsan és könnyen összeszerelhető kivitelben.