Az ünnepek miatt a termékoldalakon feltüntetett szállítási idők változhatnak.

HomokozókCreative space for infinite fun

Gyerekhomokozó a kertben

Mert egy homokozó tökéletesen illik minden kertbe! Egy megfelelően elhelyezett homokozó, tökéletes helyet kínál a gyerekeknek az önfeledt játszáshoz, sárdagasztáshoz és a kreativitásuk kiéléséhez. A tetővel készült homokozó optimális védelmet nyújt a széltől és az időjárástól. Ha még több szórakozást szeretnél biztosítani a kicsiknek, kombináld a homokozót egy kerti játszóházzal.

Homokozók

Sajnáljuk, jelenleg nincsenek megvásárolható homokozók.

FATMOOSE homokozó gyerekeknek

Egy FATMOOSE homokozó tökéletes szabadtéri játék a kertben a gyerekek számára. Választhatsz homokozót kerti játszóházzal, homokozót gyerekpaddal vagy kerti játszóteret homokozóval. Mert egy homokozó tökéletesen illik minden kertbe. Remek lehetőségeket nyújt a játszásra és rengeteg teret kínál a kreatív fejlődéshez. A gyermekhomokozóban a kicsik saját homokvárakat és homoksütiket készíthetnek, áshatnak, vagy kísérletezhetnek a homokkal és a vízzel. Egy homokozót már egyetlen délután, néhány óra alatt megépíthetsz, és miután feltöltötted homokkal, kezdődhet a játszás.

Homokozó fedéllel

Magad is meggyőződhetsz róla, hogy milyen sok előnyt kínál a fedeles homokozó. A FATMOOSE homokozói természetes anyagaikkal és kiváló minőségükkel tűnnek ki. A műanyag homokozókkal ellentétben egy kültéri fedeles fahomokozó rendkívül időjárásálló és tartós. A finom homokot megbízhatóan megvédi a fedél az időjárástól és az állatoktól. A homokozófedél kívül tartja a leveleket és a többi szennyeződést, így a fedeles homokozót nagyon könnyű karbantartani. A fedél nem záródik szorosan, hogy megakadályozza a nedvesség miatti penészképződést és így garantálja a hosszú termékélettartamot.

Ha homokozót szeretnél vásárolni, a webáruházunkban biztosan megtalálod a család igényeinek megfelelő modellt. Válassz a levehető vagy beépített fedéllel készült modellek közül. Ez utóbbi könnyen lehajtható és egy praktikus gyerekpaddá alakul. A játszótér további védelme érdekében a homokozó építése során gyomgátló szőnyeget is leteríthetsz, ami véd a gyökerektől és a gilisztáktól.

Homokozóépítés

Mindegy, hogy különálló homokozó vagy rögtön egy homokozóval rendelkező kerti játszóház mellett döntesz, a FATMOOSE modelljei természetes módon illeszkednek majd a kertedbe. A homokozó egy hintával is optimális kombinációt alkot. A homokozó felállítása előtt meg kell tervezni, hogy hol lehet kényelmesen elhelyezni, és akkor semmi sem állhat az önfeledt játék útjába. Kiegészítheted egy saját kezűleg is könnyen felszerelhető homokozófedéllel, például ha már van homokozóval rendelkező játszóházad, vagy ha szeretnéd megvédeni a homokot a beszennyeződéstől. Ha további kérdéseid vannak a termékeinkkel kapcsolatban, böngészd át a GYIK menüpontot.