Rendelje meg most és spóroljon akár 25%-ot!

HintatartozékokThe feeling of freedom

Állítsd össze a saját álomhintádat

A FATMOOSE kerti játszóterek mindegyikén két hinta is elfér. A csomag mindig tartalmaz egy hintaülőkét. A második hintahelyet pedig a saját igényeid szerint alakíthatod ki. A FATMOOSE óriási választékban kínál ehhez hintaülőkéket, kötéllétrákat, tornaeszközöket. Csak szereld fel az új hintatartozékokat a kerti játszótérre, és már indulhat is a móka!

Hintatartozékok

Hintatartozékok a FATMOOSE-tól

A FATMOOSE-nál hintatartozékok egyedülálló választékát találod! Mert ha vásárolsz egy menő FATMOOSE kerti játszóteret, akkor általában egy hozzá illő hintát is szállítunk mellé. És mivel a FATMOOSE stabil és menő kerti játszóterein mindig két hinta fér el, a második ülőkét egyedileg választhatod ki a verhetetlen hintaválasztékunkból. A változatos hintadizájn és a szuper ár garantált. Ez tényleg fantasztikus!

Ha a klasszikus dolgokat szereted, akkor válaszd az egyik csúcsszuper hagyományos hintánkat. Böngészd át a kínálatot! A választékban ott vár rád például a Retrorider fa hintaülőke, amely pont úgy néz ki, mint egy vintage darab. De a harsánypiros ClassicRider hintaülőke is nagyon jól néz ki. Széles kínálatunkban vannak még kemény gumiból készült vagy rugalmas ülőfelülettel gyártott hinták is.

Ha a különleges megoldásokat szereted, a FATMOOSE termékeiben nem fogsz csalódni! Próbáld ki például a műanyagból vagy fából készült izgi tányérhintáinkat. A FamilyRider fészekhinta az egész család számára jó móka, aki pedig mindenféle kunsztokat akar tanulni, annak melegen ajánljuk a vízszintesen és függőlegesen is használható EasyRider abroncshintát.

Az ügyes kis akrobaták a klasszikus hinta helyett választhatnak maguknak trapézt és tornászgyűrűt is. Ezeken a hintázás egészen különleges élmény! A merész mászók fejleszthetik az ügyességüket a FATMOOSE LineUp és a StepUp mászókötélen, vagy a szuper mászóhálókon.

A legkisebbek biztonságosan felfedezhetik a világot a bébihintáinkban - így ők is élvezhetik a hintázás örömeit. Nézz körül nálunk!

A FATMOOSE tudja, hogy fontos számodra a gyorsaság és az egyszerűség. Ezért könnyen követhető összeszerelési útmutatóval gondoskodunk arról, hogy a kerti játszótér és hintával gyorsan és egyszerűen felépíthető legyen.

A FATMOOSE dizájn letisztult, eredeti és stílusos, ráadásul nálunk minden kertbe és pénztárcához találsz valamit. A FATMOOSE termékek kiváló minőséget képviselnek, jól néznek ki és remek szórakozást biztosítanak még rossz időben is. Mutatós színkombinációk közül választhatsz, és a nagy nyomáson impregnált fából készült, időjárásálló hintáink egész évben használhatók.