Rendelje meg most és spóroljon akár 25%-ot!

HintaActive kids are happy kids

Gyerekhinta

Mivel különös gondot fordítunk az első osztályú minőségre és a maximális biztonságra, egy FATMOOSE hinta kisebb és nagyobb gyerekek számára is optimális választást jelent. Játszótéri játékainkat saját magunk gyártjuk és nagy gondot fordítunk a fa kiváló minőségére és tartósságára. A különféle kerti fahinták rengeteg vidám órával és önfeledt játékkal ajándékozzák meg a gyerekeket.

Hinta

 1. JollyJade Wave XXL
  • Méretek: 313 x 260 cm (H x Sz)
  • ASzögletes gerendákból mászókával és egyensúlyozóval
  179.990,00 Ft 153.990,00 Ft
 2. JollyJess Royal XXL
  • Méretek: 327 x 390 cm (H x Sz)
  • Kétszemélyes hinta csúszdával és tetővel
  227.990,00 Ft 181.990,00 Ft
 3. JollyJane Style XXL
  • Méretek: 240 x 31 cm (H x Sz)
  • Fából készült hintakeret, 2 rögzítő készlettel együtt
  151.990,00 Ft 136.990,00 Ft
 4. JollyJack Star XXL
  • Méretek: 313 x 390 cm (H x Sz)
  • Négyszögletes gerendákból készült hintaállvány emelvénnyel és csúszdával
  193.990,00 Ft 174.990,00 Ft
 5. JollyJungle Wild XXL
  • Méretek: 313 x 260 cm (H x Sz)
  • Kétszemélyes hinta mászókamodullal
  152.990,00 Ft 137.990,00 Ft
 6. JollyJay Fast XXL
  • Méretek: 313 x 440 cm (H x Sz)
  • Négyszögletes gerendákból készült hintaállvány emelvénnyel és csúszdával
  243.990,00 Ft 219.990,00 Ft

FATMOOSE fa gyerekhinták

Egy FATMOOSE fahintával leírhatatlan örömet okozhatsz a gyermekednek. Egy gyerekhinta remek lehetőség arra, hogy a gyerekek friss levegőn játsszanak és kihancúrozzák magukat a kertben a testvérekkel vagy a barátokkal. Az általunk gyártott hintaállványok és kerti játszóterek fejlesztése és gyártása során különös gondot fordítunk a magas színvonalra és a fenntartható minőségre, hogy a gyerekek biztonságát és a felhőtlen szórakozást ugyanolyan hosszú ideig biztosítsuk. A teljes gyártás szakemberek felügyelete mellett történik, és mielőtt a kerti hintát kiszállítjuk, természetesen gondos minőségellenőrzésen esik át. A hintaállványhoz használt fenyő vagy lucfenyő természetes és fenntartható termesztésből származik, és szabadtéren is különleges tartósság jellemzi. Az ebből a faanyagból készült oszlopok stabil állványként tartják a gyerekhintáinkat a kertben, ami alapfeltétel a gondtalan és biztonságos játszáshoz. A masszív hintagerenda két gyereket is könnyedén elbír, akik így kedvükre hintázhatnak a fahinta. A mellékelt összeszerelési útmutatónak köszönhetően bárki egyszerűen megbirkózik a „saját építésű hinta projekttel". Egy fából készült FATMOOSE gyerekhinta rendkívüli tartósságot garantál az éveken át tartó szórakozás biztosítása érdekében. A gyerekhintáinkhoz használt fát nagy nyomáson impregnáljuk. Ennek számos előnye van. A hintaállványod egy szempillantás alatt felépíthető és a használat előtt nem kell festeni vagy lakkozni. Az új hinta a kertben megbízhatóan kiállja az időjárás próbáját.

Hintaállvány minden kertbe

Egy önálló hintaállvány vagy egy csúszdás hintaállvány bármelyik kertbe remek választás. A nálunk kapható hintaállványok egyrészt jól néznek ki, másrészt a különböző modellek közül mindenki megtalálja a kertjébe illőt. Egy csúszdával vagy mászókával kombinált kétszemélyes hinta rengeteg lehetőséget kínál a gyerekeknek az ügyességük fejlesztésére és a barátokkal való aktív együttlétre. Ha sok hely van a kertben, és valaki még több teret kíván biztosítani a srácoknak a hancúrozáshoz, a rohangáláshoz és a játékhoz, akkor a hintát kibővítheti egy homokozóval is. A lehetőségek tárháza olyan végtelen, mint a gyerekek fantáziája!

A kertben felállított fa hinta életkortól függetlenül minden gyereknek változatos lehetőségeket nyújt a mozgásra. Öröm nézni, ahogy a csúszdával kiegészített hintaállványnál felmásznak az emelvényre, majd sugárzó arccal újra és újra lecsúsznak. Vagy ahogy a fából készült kétszemélyes hinta ülésein egymással versenyezve lendülnek a magasba. Ahhoz, hogy a hinta nyújtotta örömöket ne csak a nagyobb gyerekek, hanem a kisebbek is élvezhessék, csak a megfelelő kiegészítőre van szükség. Egy bébihintaülőke megfelelő a hinta tökéletes szórakozást nyújt a babáknak és a kisgyerekeknek, akik hintázás közben új perspektívából fedezhetik fel a világot. Amikor pedig nagyobbak lesznek, a testvérekkel vagy a barátokkal nagyokat hancúrozhatnak a csúszdával kombinált kétszemélyes hintán. A webáruházunkban minden család számára és kertmérethez kapható megfelelő összeállítás!

Saját építésű hinta – Bárki számára elérhető

Annak, aki egy FATMOOSE hintát saját kezűleg szeretne felépíteni, nem lesz nehéz dolga. Átgondolt kialakításuknak és minőségüknek köszönhetően a fa hintaállványaink nagyon gyorsan felállíthatók, amihez remek segítséget nyújt a hozzájuk mellékelt egyszerű és részletes összeszerelési útmutató. Annak érdekében, hogy a gyermekeid biztonságban és önfeledten játszhassanak a fa hintaállványra függesztett játékokkal, a kertben felállított hintát horgonyokkal kell rögzíteni. Még biztonságosabbá teheted a hinta környezetét, ha ütéscsillapító gumilapokat terítesz alá, amelyek egy huppanás esetén is puha földetérést biztosítanak. Egy fa kétszemélyes hintához nálunk könnyen megtalálod a srácok életkorának és a családi preferenciáknak megfelelő hintaülőkét. Az örökmozgó gyerekeknek biztosan nagy örömet szerez a hintaállványra függeszthető trapéz. És hogy a hintán egy baba is kacagva a levegőbe emelkedhessen, a FATMOOSE webáruházban többféle biztonságos bébihintamodell közül választhatsz. Aki szereti a változatosságot, az akár csúszdával vagy mászókával kombinált gyerekhintát is felállíthat az udvaron. Egy fából készült hintaállvány tökéletes kiegészítő a kertben, és hosszú évekig biztosítja az örömteli szórakozást.