Rendelje meg most és spóroljon akár 25%-ot!

Minőség és jótállás

Hány év garanciát kapok a Wickey játszótéri játékaira?

Mivel teljes mértékben megbízunk a termékeinkben, 10 év garanciát adunk önnek a saját földhorgonyaink egyidejű megvásárlása esetén. Minden egyéb esetben a jogszabályban előírt jótállás érvényes.

* A garancia minden farészre érvényes a saját földhorgonyaink egyidejű megvásárlása esetén. Minden egyéb esetben a jogszabályban előírt, kétéves jótállás érvényes. A jótállásra és annak érvényesítésére vonatkozó további információkat a jótállási nyilatkozatunkban talál.

Mikor indul a jótállási idő?

A jótállási idő az áru átvételével kezdődik. A fogyasztó törvényes jogait (szavatosság és elállási jog) a garancia nem korlátozza.

Mikor nem érvényes a garancia?

Tartalmát tekintve a garancia a megvásárolt áru összes farészének tartósságára vonatkozó jótállás. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha Ön a termékkel együtt legalább egy földhorgonyt vásárol. Ellenkező esetben a jogszabályban előírt jótállás lejárta után a vásárlót nem illeti meg jótállás a sérült farészekre.
Akkor sem érvényesíthető a garancia, ha a vásárlónak vagy egy harmadik félnek felróható hibás összeszerelés okozza a farészek hibáját, vagy ha a farészek károsodása a vásárlónak vagy egy harmadik félnek felróható nem rendeltetésszerű használat vagy nem megfelelő tárolás következménye. A garancia továbbá nem terjed ki a vásárló vagy harmadik fél által elkövetett rongálásra, a fa anyagjellemzőiből fakadó változásokra vagy időjárás okozta károkra.